divendres, 23 de setembre del 2016

Quin instagramer visitarà el Trull?


[CONCURS INSTARECEPTES 🍚📲 ] Finalitzat el termini -el passat dilluns dia 19- de presentació de fotografies, el jurat designat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona -impulsor de la iniciativa reforçat per la celebració de l'Any de l'Enogastronomia- escull aquests dies les finalistes del Concurs d’Instagram #InstaReceptes, que va néixer amb l'afany de contribuir a difondre plats i receptes amb segell a la Costa Brava i al Pirineu de Girona. El jurat triarà les 10 millors imatges amb recepta dels usuaris, que la setmana vinent seran notificats.
El concurs consistia en què cada Instagramer guanyador serà convidat amb un acompanyant a un dels restaurants participants -entre els quals, El Trull d'en Francesc i el seu arròs amb ceps, rossinyols i gambes- i podrà veure com es cuina la recepta escollida de cada restaurant, fent fotografies per compartir a xarxes i que després s’inclouran al llibre de receptes. A més a més, el guanyador podrà gaudir de l’àpat al restaurant.
Com a resultat de l’acció s’editarà aquest llibre de receptes en el qual apareixeran les 10 receptes dels restaurants participants, acompanyada de la fotografia del plat que farà l’Instagramer que rebeu i una del xef amb l’instagramer, i a la vegada inclourà les receptes casolanes dels Instagramers guanyadors.
Ben aviat donarem a conèixer el nom del guanyador que ens visitarà al Trull!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada