divendres, 17 de febrer del 2017

L'hivern encara és viu! Tasta el nostre Menú Degustació de temporada!


Entrants
Xató, amanida d'escarola, amb bacallà esqueixat, anxoves, llom de tonyina, salsa romesco i olives negres, o bé

Escudella de galets amb pilota

Escudella de galets amb pilota del caldo, o bé
Amanida de cors de carxofa amb pernil d'aglà

Primers plats
Calçots de Fortià a la brasa
Calçots de Fortià a la brasa amb romesco, o bé
Carxofes del Prat a la brasa (sense feina) amb vinagreta de verdures, o bé

Naps Negrets de Capmany
Naps Negrets de Capmany amb crema de formatge d'ovella
Faves a la catalana

Segons plats
Confit d'ànec amb patata emmascarada, o bé

Peus de porc a la crema de ceps
Peus de porc a la crema de ceps, o bé
Cua de bou a la cassola amb verdures d'hivern, o bé

Bacallà confitat
Bacallà confitat amb crema de ceps

Postres
Lioneses amb xocolata calenta
Lioneses de nata amb xocolata calenta, o bé
Gelat de les Salines de romaní i espígol, o bé
Maduixes amb crema anglesa i gelat de vainilla
Taronja natural amb canyella i crema de xocolata

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada