Entrants
Xató, amanida d'escarola, amb bacallà esqueixat, anxoves, llom de tonyina, salsa romesco i olives negres, o bé
Escudella de galets amb pilota |
Escudella de galets amb pilota del caldo, o bé
Amanida de cors de carxofa amb pernil d'aglà
Primers plats
Calçots de Fortià a la brasa |
Calçots de Fortià a la brasa amb romesco, o bé
Carxofes del Prat a la brasa (sense feina) amb vinagreta de verdures, o bé
Naps Negrets de Capmany |
Naps Negrets de Capmany amb crema de formatge d'ovella
Faves a la catalana
Segons plats
Confit d'ànec amb patata emmascarada, o bé
Peus de porc a la crema de ceps |
Peus de porc a la crema de ceps, o bé
Cua de bou a la cassola amb verdures d'hivern, o bé
Bacallà confitat |
Bacallà confitat amb crema de ceps
Postres
Lioneses amb xocolata calenta |
Lioneses de nata amb xocolata calenta, o bé
Gelat de les Salines de romaní i espígol, o bé
Maduixes amb crema anglesa i gelat de vainilla
Taronja natural amb canyella i crema de xocolata
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada