dimarts, 21 de març del 2017

Inaugurem el Menú de Primavera amb múrgoles!

MENÚ DEGUSTACIÓ DE PRIMAVERA AMB MÚRGOLES
(a partir 22 de març de 2017 - 37,5 € iva inclòs)

Entrants


Crema d'espàrrecs verds de la família Roca de Riumors, o bé


Amanida de faves tendres a la menta amb pernil d'aglà, o bé


Xató (Amanida d'escarola amb bacallà esqueixat, anxoves, llom de tonyina, salsa romesco i olives)

Primers plats


Múrgoles farcides de foie-gras a la crema, o bé


Canelons d'ànec confitat amb beixamel de múrgoles, o bé


Arròs de múrgoles, pèsols i lletada de vedella

Segons plats

Peus de porc amb múrgoles, o bé


Magret d'ànec amb salsa de múrgoles, o bé


Costella de vedella cuixa 12 hores amb salsa de múrgoles, o bé


Bacallà a la crema de múrgoles


Suprema de corball rostit amb espinacs, alls tendres i múrgoles

Postres


Pecat de xocolata amb sorbet de llimona i crema de taronja, o bé
Carpaccio de pinya natural amb sorbet de poma verda i coulis de gerds, o bé
Recuit de Siurana amb mel de mores, o bé
Gelat de les Salines de romaní i espígol

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada