MENÚ DEGUSTACIÓ DE PRIMAVERA AMB MÚRGOLES
(a partir 22 de març de 2017 - 37,5 € iva inclòs)
Entrants
Crema d'espàrrecs verds de la família Roca de Riumors, o bé
Xató (Amanida d'escarola amb bacallà esqueixat, anxoves, llom de tonyina, salsa romesco i olives)
Primers plats
Múrgoles farcides de foie-gras a la crema, o bé
Canelons d'ànec confitat amb beixamel de múrgoles, o bé
Arròs de múrgoles, pèsols i lletada de vedella
Segons plats
Peus de porc amb múrgoles, o bé
Costella de vedella cuixa 12 hores amb salsa de múrgoles, o bé
Suprema de corball rostit amb espinacs, alls tendres i múrgoles
Postres
Pecat de xocolata amb sorbet de llimona i crema de taronja, o bé
Carpaccio de pinya natural amb sorbet de poma verda i coulis de gerds, o bé
Recuit de Siurana amb mel de mores, o bé
Gelat de les Salines de romaní i espígol
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada