Gaspatxo de xíndria amb oli d'alfàbrega, o bé
Foie-gras amb melmelada de prunes de Sant Joan i torradetes, o bé
Meló amb pernil d'aglà, vinagreta de mel i pinyons
----------------------------------------------------
Tàrtar de tonyina vermella amb maionesa de wasaby i coulís de cireres, o bé
Canelons d'ànec confitat amb beixamel de trufa d'estiu, o bé
Parmentier de patata amb pop, oli nou i sal marina
------------------------------------------------------------
Cuixa d'ànec confitat amb compota de peres, o bé
Hamburguesa de vedella de l'Albera amb ceba confitada i patates fregides, o bé
Suprema de corball rostit amb crema de poma i fonoll, o bé
Espatlla de xai rostida al forn amb patates rostides, o bé
Presa de porc ibèric a la brasa amb chutney d'albercocs de Terrades
---------------------------------------------------------------------------------
Meló farcit de fuites i sorbet de llimona, o bé
Sopeta de maduixes amb sorbet de poma verda, o bé
Tiramisú diferent, Mascarpone, cruixent de xocolata i crema anglesa al cafè
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada