dimarts, 20 de juny del 2017

Donem la benvinguda al Menú de Solstici d'estiu!


Gaspatxo de xíndria amb oli d'alfàbrega, o bé
Foie-gras amb melmelada de prunes de Sant Joan i torradetes, o bé


Meló amb pernil d'aglà, vinagreta de mel i pinyons
----------------------------------------------------


Tàrtar de tonyina vermella amb maionesa de wasaby i coulís de cireres, o bé
Canelons d'ànec confitat amb beixamel de trufa d'estiu, o bé


Parmentier de patata amb pop, oli nou i sal marina
------------------------------------------------------------
Cuixa d'ànec confitat amb compota de peres, o bé


Hamburguesa de vedella de l'Albera amb ceba confitada i patates fregides, o bé


Suprema de corball rostit amb crema de poma i fonoll, o bé
Espatlla de xai rostida al forn amb patates rostides, o bé


Presa de porc ibèric a la brasa amb chutney d'albercocs de Terrades
---------------------------------------------------------------------------------
Meló farcit de fuites i sorbet de llimona, o bé
Sopeta de maduixes amb sorbet de poma verda, o bé


Tiramisú diferent, Mascarpone, cruixent de xocolata i crema anglesa al cafè

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada