dimecres, 13 de setembre de 2017

És època de...bolets!



Amanida tèbia de ceps i rossinyols, o bé


Pica-pica de pa sucat amb figues i anxoves i foie amb melmelada de figues

-------------------------------------------------------------



Patata farcida de bolets i foie-gras "poêle", o bé


Arròs de bolets i calamars, o bé


Pasta fresca (pappardelle) amb salsa de ceps i botifarra negra, o bé


Figues fresques amb mozzarella de búfala i vinagreta de mel de Maçanet

-------------------------------------------------------------


Peus de porc a la crema de ceps gratinats, o bé


Galta de bou a la cassola amb trompetes, o bé


Botifarra a la brasa amb rossinyols saltejats, o bé


Platillo de llengua de vedella amb llengua de bou (bolets), o bé


Bacallà a la crema de ceps

-------------------------------------------------------------


Flam de castanyes amb melmelada de ceps, o bé


Mató de Siurana amb mel de taronja i trompetes, o bé


Sorbet de les Salines (romaní i espígol) amb caramels de rossinyols, o bé


Tiramisú diferent, Mascarpone, cruixent de xocolata i crema anglesa al cafè amb ceps

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada