divendres, 29 de desembre del 2017

Encara hi sou a temps! Menú de festes!

Del 24 de desembre de 2017 al 7 de gener de 2018!

Crema de carbassa i carrota

Crema de carbassa i carrota amb gingebre i llagostins tebis, o bé
Salmó marinat a l’ànet amb amanida i vinagreta suau de gerds, o bé
Tàrtar de tonyina vermella amb gelat de wasaby i algas wakame amb sèsam, o bé
Terrina de foie-gras d’ànec de la casa amb cremós de fruites i torradetes


Carxofes a la brasa amb vinagreta de verdures
 
Carxofes d’El Prat a la brasa amb una vinagreta de verdures (sensa feina), o bé
Calamars farcits de bolets i estofats amb el seu suc, o bé
Canelons d’ànec confitat, beixamel de foie gras i ceps
 

Sorbet de poma verda

Sorbet de poma verda Golden al Calvados
Sorbet de llimona verda amb fruites vermelles
 
Cuixa de xai de llet rostit al forn amb mel i romaní (Agricultura ecològica), o bé
Llata d’Angus cuita a baixa temperatura amb salsa de rossinyols, o bé

Filet de cérvol a la sala de gerds
  Filet de cérvol a la salsa de gerds i cremós de castanyes, o bé
Magret d’ànec 5 Aglans amb poma confitada i salsa de ratafia Russet, o bé
Morro de bacallà a la crema de ceps confitats, o bé

Corball rostit al forn

  Corball rostit al forn amb patates panadera, o bé
Llamàntol rostit al  forn amb gotes d’oli d’oliva nou de l’Empordà (+7 €)
 
Pinya a la catalana, o bé
Bescuit Glacé de moca amb xocolata calenta, o bé
Nougat gelat d’avellanes amb mel de muntanya i festucs, o bé
Tiramisú diferent, Mascarpone, cruixent de xocolata i crema anglesa al cafè, o bé

Flam de castanyes

Flam de castanyes amb melmelada de ceps

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada