Del 24 de desembre de 2017 al 7 de gener de 2018!
Crema de carbassa i carrota |
Crema de carbassa i carrota amb gingebre i llagostins tebis, o bé
Salmó marinat a l’ànet amb amanida i vinagreta suau de gerds, o bé
Tàrtar de tonyina vermella amb gelat de wasaby i algas wakame amb sèsam, o bé
Terrina de foie-gras d’ànec de la casa amb cremós de fruites i torradetes
Carxofes a la brasa amb vinagreta de verdures |
Carxofes d’El Prat a la brasa amb una vinagreta de verdures (sensa feina), o bé
Calamars farcits de bolets i estofats amb el seu suc, o bé
Canelons d’ànec confitat, beixamel de foie gras i ceps
Sorbet de poma verda |
Sorbet de poma verda Golden al Calvados
Sorbet de llimona verda amb fruites vermelles
Cuixa de xai de llet rostit al forn amb mel i romaní (Agricultura ecològica), o bé
Llata d’Angus cuita a baixa temperatura amb salsa de rossinyols, o bé
Filet de cérvol a la sala de gerds |
Filet de cérvol a la salsa de gerds i cremós de castanyes, o bé
Magret d’ànec 5 Aglans amb poma confitada i salsa de ratafia Russet, o bé
Morro de bacallà a la crema de ceps confitats, o bé
Corball rostit al forn |
Corball rostit al forn amb patates panadera, o bé
Llamàntol rostit al forn amb gotes d’oli d’oliva nou de l’Empordà (+7 €)
Pinya a la catalana, o bé
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada