Del 10 al 18 de febrer de 2018
de primer : un sospir
Còctel de champany amb fruites, o bé
Gintònic amb fruites vermelles
de segon: una carícia
Amanida de cors de carxofa amb llesques delicades de pernil ibèric, o bé
Foie mi-cuit amb figues dolces i vermelles
de tercer: un t'estimo
Bunyols de bacallà calentets amb boquet d’amanida, o bé
Tàrtar de tonyina amb gelat de wasabi i ous de truita, o bé
Parmentier de patata amb pop picantet, oli nou i sal marina
de quart: un petó
Magret d'ànec amb poma caramel•litzada i salsa de ratafia, o bé
Llom de rap rostit al forn amb melmelada de ceba i soja, o bé
Filet de vedella amb salsa de pebre verd picantet
per últim, un plaer prohibit
Cor calent de xocolata amb gelat de canyella , o bé
Sopa de mango amb fruita de la passió, o bé
Lioneses de chantilly amb xocolata calenta, o bé
Cor de pasta fullada farcida de crema i maduixes
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada