dilluns, 22 de gener del 2018

Tornem el dia 10 amb el Menú de Sant Valentí!


Del 10 al 18 de febrer de 2018

de primer : un sospir 

Còctel  de  champany  amb  fruites, o bé
Gintònic  amb  fruites  vermelles 


de segon: una carícia


Amanida  de  cors  de  carxofa  amb  llesques delicades  de  pernil ibèric, o bé


Foie  mi-cuit  amb  figues  dolces i vermelles


de tercer: un t'estimo


Bunyols  de  bacallà  calentets amb boquet d’amanida, o bé


Tàrtar de tonyina amb gelat de wasabi i ous de truita, o bé


Parmentier  de  patata  amb  pop  picantet,  oli  nou  i  sal  marina

de quart: un petó


Magret  d'ànec  amb  poma  caramel•litzada  i  salsa  de  ratafia, o bé
Llom de  rap  rostit  al  forn amb  melmelada  de  ceba  i  soja, o bé 


Filet  de  vedella  amb  salsa  de  pebre verd picantet 
 

per últim, un plaer prohibit


Cor  calent  de  xocolata  amb  gelat  de  canyella , o bé


Sopa  de  mango  amb  fruita  de  la  passió, o bé


Lioneses  de  chantilly  amb  xocolata  calenta, o bé
Cor  de  pasta  fullada  farcida  de  crema i maduixes 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada